Welkom op de website van de Locatie H. Willibrordus van de Parochie Bron van Levend Water te Heiloo.
In het jaar 2001 hebben de twee parochies van Heiloo, de Moeder Godsparochie en de Willibrordusparochie samen een nieuw begin gemaakt in de Willibrorduskerk en het deels nieuw gebouwde Willibrordushuis aan de Westerweg te Heiloo.
Hier hebben de 45 werkgroepen met totaal zo’n 300 vrijwilligers een schitterend onderdak gevonden. Per 1 januari 2015 hebben 5 parochies in de regio Heiloo-Egmond-Akersloot de stap genomen om zich te verenigen tot één parochie, Bron van Levend Water.
Wij willen een herberg zijn voor een ieder die zijn geloof op zijn eigen manier beleeft en daar invulling aan wil geven. Dit betekent dat de deur van onze kerk openstaat voor een ieder die daar behoefte aan heeft. Iedere ochtend is het Willibrordushuis geopend en wordt de bezoeker ontvangen door de gastheer of -vrouw. U kunt dan terecht op het secretariaat, maar ook kunt u het Stiltecentrum bezoeken om even te bidden of een kaarsje op te steken.
U bent van harte welkom!!
Op deze site krijgt u een indruk van wat er allemaal in Willibrorduskerk en Willibrordushuis gebeurt: van de vieringen en geboden diensten, maar ook van de mogelijkheden om één van de vele vrijwilligerstaken te vervullen.

Wees hartelijk welkom,

mede namens alle parochianen van de Locatie H. Willibrordus,
pastor Herman Helsloot .

De website is in opbouw en sommige menu-onderdelen zijn nog niet ingevuld.
Maar u vindt in ieder geval alvast de belangrijkste informatie.

Voor opmerkingen of vragen over de site?
paula.duijneveld@planet.nl
secretariaat@willibrorduskerk-heiloo.nl